Motivu DGI logo

U15-piger (ons)

Sportsgren:

Basketball

Tidspunkt:

Onsdage, kl. 16:00 - 18:00

Aldersgruppe:

13 - 14 årige

Køn:

Piger/Kvinder

Niveau:

Holdet er for nybegyndere, let øvede og øvede. Vi deltager i turneringer.

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

- Bold

Beskrivelse:

U15-piger er for piger født i 2006 og 2007. På dette hold er der masser af piger, der elsker basket og sammenholdet i klubben. Ud over træning og egne kampe, hygger de sig i hallen til de andre holds kampe og ikke mindst, når Bakken Bears eller andre drengehold spiller.

I U15-pigerækken er der både et mesterrækkehold og et Grand Prix hold, så der er masser af basket for både de meget dygtige piger og nybegynderne/let øvede.
Derudover deltager holdene i overnatningsstævner i både Danmark og udlandet. I hele truppen er der et super sammenhold, uanset at nogen spiller for at vinde og andre prioriterer hygge og sammenhold.

Der er mulighed for tre ugentlige træninger for de, der har lyst. Træninger er mandage 16.00-18.00 på Ellevangskolen, onsdage 16.00-18.00 i hal 2 og fredage 17.30-19.00 i hal 1 i Vejlby Risskov Hallen. Der trænes på samme tid som U13 og U17, så der er god mulighed for at blande pigerne, så man møder mange forskellige piger og bliver matchet på forskelligt niveau. Der afholdes også en ekstratræning om tirsdagen for de spillere, der ønsker at arbejde med noget individuelt.

Trænerne har alle en fortid som spillere i klubben og de brænder for at skabe gode rammer for netop pigebasket. Trænerteamet består af Lars Rasmussen, der har trænet U8 og U9 i Skovbakken siden 2013. Derudover har han trænet alle aldersgrupper i begge køn i mere end 25 år, både i Skovbakken, Viby og Harlev. Kristian Overgaard med mere end 30 år i klubben som spiller og træner og med en faglig profil som lektor i idræt. Lone Mossin med god erfaring som spiller, leder og træner. Peter Dreyer med en fortid som spiller på Skovbakkens hold i 1. Division, træner for mange hold, og klubbens nuværende formand. Lone og Kristian overlapper med U13-piger.
Du er velkommen!

Medbring:
- Drikkedunk
- Indendørssko

Adresse:

Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov

Mødested:

Hal 2 i Vejlby Risskov-hallen

Træner:

Karina Dayaa Weiland

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren

Tilmeld dit barn til gratis prøvetræning

3 ledige pladser

19.05.2021 kl. 16:00 - 18:00


Oplysninger om forælder

Tilmeld gratis prøvetræning