Tryout image
3 ledige pladser

U15-drenge (man)

Time icon

Tidspunkt:

Mandage kl. 18:00 - 20:00

Age icon

Aldersgruppe:

13 - 14 årige

Level icon

Niveau:

Holdet er for nybegyndere, let øvede og øvede. Vi deltager i turneringer.

Facilities icon

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

- Bold

Description icon

Beskrivelse:

Skovbakkens U15-drenge består af en trup på 30 spillere, som udgør alt fra nystartede udøvere til landsholdsspillere. De 30 spillere kommer til at udgøre tre hold i den kommende sæson 2020-21. To af holdene er tilmeldt i mesterrækken og det sidste i Grand Prix-rækken.

Fokus for holdet er at alle, uanset niveau, får muligheden for at udvikle sig som basketballspillere og som mennesker i et træningsmiljø, som vægter det sociale sammenhold ligeså højt som udvikling af individuelle og holdbaserede færdigheder. Der vil også være et styrkeprogram for holdet, som vil være fokuseret på de vigtigste muskelgrupper for en basketballspiller.

Det tilknyttede trænerteam er;
- Mikkel Secher, der har været ungdomstræner i Skovbakken i 20 år, og også trænede U15-drengeholdet sidste sæson. Mikkel er en vigtig rollemodel i klubben og er en af de kulturbærer, vi er så afhængige af.
- Eik Moen er tilbage i Skovbakken efter en del år væk fra basketball. Han har før trænet pigehold i Skovbakken, og selv spillet ungdomsbasketball i klubben, hvor han også var inde over diverse landshold.
- Martin Woller spiller på vores 1. divisionshold og har trænet hold i klubben i rigtig mange år. Han medbringer derfor en stor viden om, hvordan man udvikler spillere og hold i Skovbakken.
- Allan Sørensen er holdleder og står for at organisere alt fra indkaldelse til kampe til at kommunikere angående træning og andre praktiske oplysninger til forældre og spillere.

Vi træner mandage på Ellevangskolen 18.00-20.00, torsdage på Egå Gymnasium 18.30-20.00 og fredage i Hal 3 på Vejlby-Risskov Centeret 17.30-19.00.

Der er plads til flere, så kom blot og vær med!

Medbring:
- Drikkedunk
- Indendørssko

Location icon

Adresse:

Jellebakken 17, 8240 Risskov

Meeting point icon

Mødested:

Ellevangskolen

Coach icon

Træner:

Karina Dayaa Weiland

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo
på træneren

Tilmeld dit barn til gratis prøvetræning

3 ledige pladser

01.03.2021 kl. 18:00 - 20:00


Oplysninger om forælder

Tilmeld gratis prøvetræning