Motivu DGI logo

U13-piger (ons)

Sportsgren:

Basketball

Tidspunkt:

Onsdage, kl. 16:00 - 18:00

Aldersgruppe:

11 - 12 årige

Køn:

Piger/Kvinder

Niveau:

Holdet er for nybegyndere, let øvede og øvede. Vi deltager i turneringer.

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

- Bold

Beskrivelse:

U13-piger i Skovbakken Bears er for alle piger født i 2008 og 2009.

Vores U13-pigehold er for alle, der har lyst til at spille bold og hygge sig i hallen med både holdkammerater og klubbens andre drenge- og pigespillere. Truppen består af helt nye spillere og nogle, der har spillet i flere år. Du er velkommen, uanset om du aldrig har spillet før eller har prøvet lidt.

Holdet træner mandage 16.00-18.00 på Ellevangskolen, og onsdag 16.00-18.00 i Hal 2 på Vejlby-Risskov Centeret. Det er haltider de deler med klubbens U15 og U17-piger. U13-pigerne træner som udgangspunkt selv, men til nogle træninger blandes pigerne på kryds og tværs, så man også matches ud fra basketballerfaring, lærer på tværs af hold og skaber relationer og sammenhold.

U13 spiller i en Grand Prix turnering, der afvikles som ministævner med fire hold, der spiller alle mod alle. Derover er der fokus på at give holdet nogle fælles oplevelser gennem fx overnatningsstævner, sociale sammenkomster og træningssamlinger.

Holdets trænere har alle spillet basketball i klubben og har masser af trænererfaring. Teamet består af Kristian Overgaard med mere end 30 år i klubben som spiller og træner og med en faglig profil som lektor i idræt, Lone Mossin med god erfaring som spiller, leder og træner og Peter Dreyer med en fortid som spiller på Skovbakkens hold i 1. Division, træner for mange hold, og klubbens nuværende formand. Et slagkraftigt hold.

Medbring:
- Drikkedunk
- Indendørssko

Adresse:

Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov

Mødested:

Hal 2 i Vejlby Risskov-hallen

Træner:

Karina Dayaa Weiland

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren

Tilmeld dit barn til gratis prøvetræning

3 ledige pladser

19.05.2021 kl. 16:00 - 18:00


Oplysninger om forælder

Tilmeld gratis prøvetræning