Mellemholdet 10-99 år

Sportsgren:

Karate

Tidspunkt:

Tirsdage kl. 17:30 - 19:00

Aldersgruppe:

10 - 99 årige

Køn:

Alle

Niveau:

Fra grønt bælte til sort bæte

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

- Gratis parkering

- Træningsudstyr

- træningsmåtter

- Håndsprit

- topinstruktører

- Opholdsrum

Beskrivelse:

Holdet er for alle børn og unge der er gradueret mindst 7. kyu (grønt bælte) og for voksne gradueret mindst 8. kyu (orange bælte). Undervisningen varetages af voksne sortbælte instruktører. På holdet er der også fokus på den personlige udvikling indenfor karate. Vi tager udgangspunkt i Dojo Kun, som er de fem grundregler i karate. Den personlige udvikling er et vigtig afsæt i din videre uddannelse i karate frem mod det brune bælte. Når du træner på mellemholdet ser vi gerne, at du deltager i nogle af de andre træningstilbud der er i Taifu.

Om tirsdagen underviser Charlotte Stensholm sempai 2. dan, som har mange års erfaring med undervisning i Taifu.

Om torsdagen vil du have mulighed for at blive undervist af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Med mere end 40 års undervisningserfaring er han en af Danmarks mest erfarne og anerkendte karateinstruktører. Gennem årene har Jesper sensei hele tiden udviklet sine karatefaglige og personlige kompetencer. Diplomtræneruddannelsen i eliteidræt, masteruddannelsen i organisationspsykologi og den voksenpædagogiske diplomuddannelse har i særlig grad givet Jesper sensei kompetencer til at skabe personlig udvikling hos karateeleverne.

Jesper sensei er også kendt som en af Danmarks absolut bedste talenttrænere. Gennem årene har mere end 40 landsholdskæmpere og 50 sortbælter nået deres mål gennem daglig undervisning af Jesper sensei.

Vi er naturligvis stolte over, at have sådan en instruktørkapacitet i Taifu Karate Dojo og opfordrer alle interesserede til at møde op og træne under Jesper sensei. Her vil du garanteret blive udviklet både fysisk og mentalt!

Mellemholdet træner tirsdag og torsdag fra kl. 17.30 - 19.00

Adresse:

Industrivej 19b, 3300 Frederiksværk

Mødested:

Dojo 1

Træner:

Charlotte Stensholm

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren
Voksen
Barn (1-15 år)

Tilmeld gratis prøvetræning

6 ledige pladser

20.04.2021 kl. 17:30 - 19:00

Tilmeld gratis prøvetræning