Taifu i form

Sportsgren:

Fitness

Tidspunkt:

Tirsdage kl. 19:15 - 20:15

Aldersgruppe:

15 - 99 årige

Køn:

Alle

Niveau:

Holdet er for alle der ønsker at komme i bedre fysisk form

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

- Gratis parkering

- Træningsudstyr

- Træningsmåtter

- Håndsprit

- Erfaren instruktør

Beskrivelse:

Holdet er for alle, som ønsker at komme i god form. Taifu i form er en time, som udfordrer alle kroppens muskelgrupper. Du træner din muskeludholdenhed og øger din forbrænding. Der fokuseres på opstramning af hele kroppen i motiverende øvelser i en uhøjtidelig atmosfære.

Det er en oplagt mulighed for dig, der har en travl hverdag og som savner at træne på et hold sammen med andre. Holdet bliver ledet af en af vores mest erfarne instruktører, Charlotte Stensholm, som har stor erfaring med undervisning, ledelse og motivation. Alle øvelserne vil blive grundigt forklaret og gennemgået.

Konditionstræningen, som du også får ud af Taifu i form, er blandt andet med til at forebygge de mest udbredte livsstilssygdomme såsom overvægt, hjerteproblemer, åreforkalkning og type-2 diabetes. Og så giver det masser af energi og vi har det sjovt sammen!

Holdet er for ALLE. Du sætter selv niveauet for hvor hårdt det skal være ved at vælge lavere intensitet eller ganske enkelt ved at holde pause.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne træne på dette hold. Træningen foregår i almindeligt træningstøj og rene indendørs sko.

Adresse:

Industrivej 19b, 3300 Frederiksværk

Mødested:

Dojo 1

Træner:

Charlotte Stensholm

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren
Voksen
Barn (1-15 år)

Tilmeld gratis prøvetræning

3 ledige pladser

20.04.2021 kl. 19:15 - 20:15

Tilmeld gratis prøvetræning