Club logo

Sportsklubben 2000

Sportsklubben 2000 - fleksibilitet, tilgængelighed og kvalitet

Klub info

38 medlemmer (opdateret 10.03.2021)
1 adresser
København Karate Klub - Bernhard Bangs Alle´ 27, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Om klubben

Sportsklubben 2000 er et fleksibelt idrætstilbud på Frederiksberg, der henvender sig til dig med en travl hverdag. Vores træningstider er tilpasset familie og job, og du kan shoppe rundt imellem vores forskellige træninger og aktiviteter, så meget du vil.

I Sportsklubben 2000 binder du dig ikke til en aktivitet uge efter uge på samme ugedag. Som medlem i Sportsklubben kan du skifte mellem aktiviteterne på de forskellige ugedage, så du den ene uge tager en time yoga og ugen efter giver den gas til CrossGymLøb eller Motionsboksning.
Men selvom vi har en fleksibel tilgang til det at dyrke idræt og motion, betyder det ikke, at vi slækker på kvaliteten. Tværtimod lægger vi os i selen for kun at hyre de bedste instruktører, der ikke bare har masser af erfaring, men også kan skabe god stemning på holdene.
Aktiviteterne i Sportsklubben 2000 ligger enten tidligt på dagen inden du møder ind på job, i tæt forlængelse af arbejdsdagen eller om aftenen efter middag og godnat-læsning.

Sportsklubben 2000 handler dog ikke kun om idræt og motion – vi sørger for at der også er fredagsbar, tema-aftener, sommer- og julefest og hyggelige familiedage på programmet.

Sportsklubben 2000 har tre forskellige medlemskaber: Et standard medlemskab der koster 259 kr./mdr., et studie medlemskab der koster 209 kr./mdr. og et forælder-teenager medlemskab der koster 359 kr./mdr. Alle tre medlemskaberne giver adgang til ubegrænset træning på alle vores hold.