Motivu DGI logo

Frederiksberg Aikido Børnehold

Invitér en ven

Sportsgren:

Aikido

Tidspunkt:

Søndage, kl. 10:00 - 11:00

Aldersgruppe:

6 - 12 årige

Køn:

Alle

Niveau:

Børnehold

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

Beskrivelse:

Der kan være mange årsager til at melde sit barn til selvforsvar. Forældre ønsker ofte, at deres børn skal lære disciplin. Andre vil gerne have, at børnene lærer at forsvare sig. Udgangspunktet for os er, om barnet egentlig har lyst. Det sparer nemlig alle – både børn, forældre og instruktører – for skuffelser, som ingen ønsker.

Hvordan lærer børn bedst? Vi mener, at det er igennem kreativ leg og øvelser, som de bliver rost for og belønnes for ved at komme til graduering, når det er fortjent. Børnene får motion, og de lærer at koncentrere sig og modtage undervisning.

På vores børnehold gør vi meget ud af at motivere børnene i undervisningen, samtidig med at der er en sund, god og positiv disciplin. Vores instruktører har erfaring med børn. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse. Alle vores instruktører har en godkendt børneattest. Af sikkerhedsårsager er vi altid minimum to instruktører på børneholdet. Vi optager ikke over 15 børn på et hold.

Der vil altid være nogle børn, som er stærkere eller svagere end andre, og de skal hver især have deres særlige opmærksomhed. Vi sætter tydelige grænser for børnene, og intet barn går hjem uden at have fået ros for sin indsats.

Indmeldelse koster 450 kr. (Børn 400 kr.) Det dækker to måneders træning og for voksne, et års medlemskab i Dansk Aikido Forbund. Herefter koster det 200 kroner om måneden at være medlem for både børn og voksen.

Adresse:

Bülowsvej 34., 1870 Frederiksberg C

Mødested:

Den lille hal.

Træner:

Warren Smith

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren

Tilmeld dit barn til gratis prøvetræning

ledige pladser

  • 10.10.2021 kl. 10:00 - 11:00
  • 24.10.2021 kl. 10:00 - 11:00

Oplysninger om forælder

Tilmeld gratis prøvetræning