Motivu DGI logo

Selvforsvar for 4-7 årige (Ninjas)

Invitér en ven

Sportsgren:

Selvforsvar

Tidspunkt:

Aldersgruppe:

4 - 7 årige

Køn:

Alle

Niveau:

Alle vores hold tager imod nye elever året igennem. Du får støtte på det niveau du er på og både instruktører og elever er klar til at hjælpe nye komme godt i gang.

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

- 100-vis af træningsredskaber

- Opholdsområde til forældre

- Håndsprit ved indgang

Beskrivelse:

NB: Ninjas holdet træner (samme tid) hver tirsdag og torsdag.

På Ninjas holdet arbejder vi målrettet på, at beherske 8 forskellige evner, her iblandt Fokus, Samarbejde, Koordination og Balance. Vi tager udgangspunkt i at støtte eleven til at udvikle Disciplin, Power, Ære og Mod. Hver træning bygger nemlig på disse fire grundsten, som hjælper eleven til at overgå deres grænser, lære om sig selv og udvikle tårnehøjt selvværd!

Dette hold, som alle af klubbens hold, arbejder målrettet med at støtte eleven til at opnå succes! Pensummet er overkommeligt og gennemgås grundigt og på let forståeligt måder, så alle vores elever kan få så meget med, som muligt. Du behøver ikke at have noget som helst kunnen for at deltage, blot en interesse og villighed til at prøve. Faktisk, du behøver slet ikke at kunne noget som helst af det vi underviser i - du må lave fejl ved hver eneste øvelse - blot du prøver og gør det så godt du kan. Vi er til for at støtte dig og hjælpe dig til at kunne mere og mere hver gang du kommer til træningen.

Adresse:

Strandkærvej 87a, 1. sal, 8700 Horsens

Mødested:

Trappeopgangen er på den vestlige side af bygningen lige rundt om hjørnet fra bowlinghallens indgang.

Træner:

Chad

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren
Tilmeld gratis prøvetræning